Stranačke aktivnosti     | 09.10.2020. 19:45 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

9. listopada 2020.

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

 

Predsjednik Čović u posjeti Općinskom odboru HDZ BiH Rama: Snažnim radom na terenu ostvariti pobjedu i krenuti u ostvarivanje svih potencijala općine Rama

U sklopu redovitih posjeta pred početak službene kampanje, predsjednik HDZ BiH dr. Čović posjetio je općinu Ramu i održao sastanak s OO HDZ BiH Rama. Uz predsjednika Čovića dio izaslanstva činio je i predsjednik ŽO HNŽ HDZ BiH, Stjepan Bošković.

Domaćini današnjeg sastanka, predsjednik OO HDZ BiH Rama i ministar pravde BiH Josip Grubeša i kandidat za načelnika OO HDZ BiH Ilija Petrović upoznali su predsjednika Čovića s aktivnostima i programom za predstojeće lokalne izbore. Na sastanku su predočene programske smjernice s ključnim segmentima za razvoj ove općine te ključne projekte koje je aktualna vlast u potpunosti zanemarila. Prirodni potencijal i strateški položaj uz sve resurse mogu izdvojiti općinu Ramu u sami vrh razvoja kako na razini županije Hercegovačko – neretvanske, tako i u Federaciji BiH.

Predsjednik Čović istaknuo je kako OO HDZ BiH Rama ima punu potporu viših stranačkih razina i da će snažan rad na terenu rezultirati pobjedom svih stanovnika ove općine koja može i zaslužuje više od postojećeg stanja. Infrastrukturni i turistički potencijal uz prirodne resurse su najveće bogatstvo koje može privući investicije te rast i razvoj ramskog kraja.

U izjavi za medije predsjednik dr. Čović izdvojio je: „Nakon Konjica i Jablanice došli smo i do Rame, prije svega čuti razmišljanja naših kandidata, osjetiti atmosferu pred službenu kampanju. Uvjeren sam u pobjedu kandidata HDZ BiH i ostvarenje većine u općinskom vijeću kako bi smo unijeli novu dinamiku u razvoj ove općine“.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) Z. P.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo