FENA biznis     | 14.10.2020. 13:48 |

Telemach - 10 godina zajedno gradimo budućnost BiH

FENA Saopćenje

Cijenjeni korisnici,

već 10 godina smo u Bosni i Hercegovini i 10 godina zajedno gradimo budućnost naše zemlje. Ponosni smo što zajedno rastemo, inoviramo, unapređujemo, pomjeramo granice i prvi donosimo nova iskustva za vas.

Prvi smo u vaše domove donijeli internet velikih brzina, superiornu EON platformu, prvi omogućili gledanje televizije u pokretu, kao i prijenose ekskluzivnih sportskih događaja u visokoj rezoluciji. Udahnuli smo novi život fiksnoj telefoniji i obezbijedili besplatne pozive ka cijelom regionu, a ljubiteljima TV sadržaja prvi otvorili vrata ere "bindžanja"!

Ipak, najvažnija od svega je činjenica da smo zajedno dijelili mnoge teške, ali i radosne trenutke; bili smo uz vas u vrijeme najvećih prirodnih nesreća, pomažući oporavak najugroženijih od poplava; bili smo tu i kada smo navijali i slavili uspjehe naših košarkaških "Zmajeva". Podržali smo rad mnogobrojnih udruženja za pomoć oboljelima, te donirali 715.000 KM Vijeću ministara BiH, kako bismo osnažili borbu sa globalnom pandemijom COVID-19.

Dio smo United Grupe, vodeće telekomunikacijske kompanije u regionu, što je ujedno i garant da ćemo i u budućnosti ostati posvećeni superiornim servisima i unapređenju usluga, ali i života cijele naše zajednice.

Zato s ponosom ističemo da su naše dosadašnje investicije u rast i razvoj iznosile čak 341 milion KM. I tu nećemo stati…

Deset uzbudljivih zajedničkih godina je iza nas, ali najbolje je tek pred nama.


Kontakt informacije:

Telemach

T +387 33 844 409  
F +387 33 452 188  
M +387 66 157 512
Džemala Bijedića 216.,
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
edina.kuric@telemach.co.ba  
www.telemach.ba

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo