Bosna i Hercegovina     | 15.10.2020. 12:32 |

Granični policajci dobili zimsku uniformu za kormilare

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 15. listopada (FENA) - Ravnatelj Granične policije (GP) Bosne i Hercegovine Zoran Galić u četvrtak se sastao s oficirom za vezu Savezne policije Njemačke za BiH Florianom Wedekindom koji je tim povodom uručio vrijednu donaciju zimske uniforme za kormilare.

Tijekom sastanka, u Glavnom uredu GP BiH u Sarajevu, upriličena je primopredaja donacije Saveznog ministarstva za unutarnje poslove, izgradnju i zajednicu Savezne Republike Njemačke radi podrške razvoju GP BiH.

Riječ je o kompletima zimskih uniformi za kormilare, koje će u velikoj mjeri pomoći i doprinijeti zaštiti policijskih službenika GP BiH prilikom nadzora plave granice tijekom zimskog razdoblja.

Vlada SR Njemačke dosad je GP BiH donirala opremu u vrijednosti više od devet milijuna maraka u cilju operativnog jačanja ove policijske agencije, a samim tim povećanja opće i sigurnosti na granici, u graničnom pojasu i na aerodromima u BiH te organizirala veliki broj obuka za službenike bh. policijske agencije, priopćeno je GP BiH.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu