Bosna i Hercegovina     | 15.10.2020. 14:08 |

Koalicija 'Mostar moj dom' predstavila kandidate za Gradsko vijeće (VIDEO)

FENA Zorana Pavković

MOSTAR, 15. listopada (FENA) - Kandidati za Gradsko vijeće Kolacije "Mostar moj dom, HSP-HSP BiH-HKDU-HRAST" za predstojeće lokalne izbore, koji će se u Mostaru održati 20. prosinca, predstavili su se u četvrtak u Mostaru.

Nositelj gradske liste Koalicije "Mostar moj dom" za gradsko područje Jugozapad Željko Asić kazao je kako se "nada da će ljudi iza onih kutija zaokružiti pad režima".

- To sada izgleda utopijski, ali nije, pogotovo nakon gašenja Alumnija, Hrvati moraju kazniti HDZ BiH – istaknuo je Asić.

Kazao je kako će se nakon izbora zalagati da Gradsko vijeće formira holding svih gradskih poduzeća, javnih institucija.

- Ja kao jedan od ideologa te Koalicije javno kažem da nitko neće imati našu potporu za Gradsko vijeće dok se ne smijene svi direktori, dok se službena auta ne razduže i dok se ne osnuje holding kojim će upravljati gradsko vijeće - poručio je Asić.

Asić se dotaknuo i tema kao što su neodvoz smeća, poduzeća Uborak i Vodovod kao i o neizgradnji gradske dvorane.

Tijekom konferencije za novinare predstavili su se Bernandin Pandža nositelj gradske liste spomenute Koalicije iz HKDU-HRAST i Lazo Raič nositelj gradske liste Koalicije iz HSP-a BiH. Kandidat Koalicije je i Nedjeljko Ripić nositelj liste za gradsko područje Zapad, a koji nije nazočio na konferenciji zbog zaraze koronavirusom.

Pandža je kazao kako su u spomenutu Koaliciju ušli kako bi građanima omogućili bolji život.

Predsjednik Ujedinjenog HSP-a BiH Miljenko Miloš pozvao je mlade, nezaposlene i umirovljenike da svoj glasu daju Koaliciji. Miloš je izrazio nadu u to kako će ta Koalicija ostvariti dobar rezultat i da se Gradsko vijeće neće moći formirati bez njih.

Na konferenciji, Asić je istaknuo kako se Koalicija protivi tomu da se odluke u Gradskom vijeću donose dvotrećinskom većinom "jer će se na taj način blokirati grad, a grad treba razvijati".

Pogledajte http://www.fena.ba/video/4987

Preuzmite https://drive.google.com/drive/folders/1SdFp3NqtM84U8MIxXnXcfzJKWu2-5iHC?usp=sharing

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo