Bosna i Hercegovina     | 16.10.2020. 15:27 |

Središnji skup poduzetnika Udruge Prsten održan u Kupresu

FENA Saopćenje

KUPRES, 16. listopada (FENA) - Udruga bosanskohercegovačkih Hrvata "Prsten" u petak je u Kupresu održala izbornu Skupštinu Kluba poduzetnika ove udruge, a kojoj je nazočilo i izaslanstvo dužnosnika HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora (HNS) predvođeno predsjednikom Draganom Čovićem.

U izaslanstvu su bili i zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma PS BiH Borjana Krišto, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, te gosti iz Republike Hrvatske (RH), predsjednik Udruge Prsten iz RH Pavo Zubak i predsjednik Kluba poduzetnika Udruge Prsten RH Ivica Nuić, priopćeno je iz Ureda za informiranje HNS-a BiH.

Predsjednik Prstena u BiH Marijan Klaić nazočnima je predstavio rad udruge, a prilikom izbora, za prvog predsjednika Kluba poduzetnika ove udruge jednoglasno je izabran Zvonko Bagarić.

Obraćajući se nazočnima, predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a Dragan Čović pohvalio je osnivanje Udruge Prsten u BiH, te što se polako, kako je kazao, stvaraju mogućnosti za izgradnju jedne infrastrukture slične onoj koja funkcionira i u RH.

"Čestitam izabranima, vama koji ste ovdje danas uz motivaciju na budućem radu moram kazati da je Udruga Prsten puno više od okupljanja nekoliko gospodarstvenika i nekoliko predstavnika našeg naroda s obje strane granice. Mreža koja se gradi već uveliko zadnjih 15-ak godina daje puno rezultata", naglasio je Čović.

Dodao je također kako je siguran da će Prsten i u BiH popunjavati sve praznine oko podijeljenosti.

"Siguran sam i da vi imate temelj i odgovornost da neke stvari popravite. Uvijek ćete imati našu potporu u djelovanju na području Bosne i Hercegovine", istaknuo je Čović, stoji u priopćenju.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana