Stranačke aktivnosti     | 16.10.2020. 16:38 |

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka Zenica

FENA Saopćenje

 

Poštovani,

Želimo da Vas obavijestimo da je Nezavisni blok Zenica danas 16.10.2020. godine zvanično započeo predizbornu kampanju za Lokalne izbore 2020.godine.

Danas smo zajedno sa građanima/kama Zenice, u simbolično vrijeme „5 do 12“, mirnom uličnom šetnjom iskazali svoju želju za promjenom stanja u našoj lokalnoj zajednici.

Potaknuti željom za uspostavljanjem iskrene i čvrste veze sa građanima/kama Zenice ispunjene povjerenjem i poštovanjem, motivirani za vraćanje kredibiliteta gradskog vijećnika/ce, vođeni krilaticom Vjeruj , Nezavisni blok Zenica kreirao je svoju jedinstvenu Platformu „Konkretno.“ kojom želi da se približi građanima/kama.

Za programske ciljeve iz naše platforme zalagaće se i boriti 30 knadidata/kinja za Gradsko vijeće Grada Zenica koju predvodi Ekrem Tuka kao nosilac kandidatske liste.

Namjera nam je raditi u interesu i za račun svih građana/ki Zenice i stvaranje povoljnog, otvorenog, sigurnog, dobrosusjedskog, ravnopravnog, antidiskriminatornog i antikoruptivnog okruženja.

Pozivamo sve političke subjektea na dostojanstvenu predizbornu kampanju, bez govora mržnje i koruptivnih radnji kao i na dosljedno poštivanje mjera Kriznog štaba primjerenih epidemiološkoj situaciji izazvanoj kronavirusom.

Srdačno,

U Zenici, dana  16.10.2020. g.                                                                    Predsjednik GO

                                                                                                              Ekrem Tuka

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana