Stranačke aktivnosti     | 17.10.2020. 11:12 |

Saopćenje za javnost BOSS-a

FENA Saopćenje

Predsjednik BOSS-Bosanske stranke i nosilac liste za Gradsko vijeće Tuzla Mirnes Ajanović  predstavio je izborni plakat i letak ZA SLOBODNU TUZLU, a kroz taj izborni slogan i izbornu platformu BOSS-a za Tuzlu.

Tuzla je 2. oktobra 1943. godine bila najveći oslobođeni grad u porobljenoj Evropi od fašista i nacista, a zatim je 17. septembra 1944. potpuno oslobođena od Hitlera i domaćih izdajnika.

Tuzla je bila je na meti domaćih fašista i 1992. godine u agresiji na BiH, ali je oslobođena kada su Tuzlaci ponovo na fašističku vatru uzvratili vatrom antifašističkog otpora.

Danas, u miru, Tuzla je slobodna od vanjske okupacije ali je u zadnje dvije decenije definitivno okupirana i privatizovana partokratijom (totalitarni oblik vladavine u kojoj se zloupotrebljava apsolutna politička vlast koju vodi psihopatska elita) koja se pretvorila u zloglasni 3T - najgori oblik totalitarizma, tiranije i terora despotske vladavine jednog čovjeka (Jasmin Imamović) i jedne stranke (SDP) koji i danas sa kupljenim slugama iz Tuzlanske alternative i Kukićevcima iz PDA lično-interesno kontrolišu svaki segment izvršne i zakonodavne vlasti.

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'