Stranačke aktivnosti     | 19.10.2020. 16:36 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik dr. Čović u posjeti Žepču: Idemo po novu pobjedu za naše Žepče i stvaranje ugodnog mjesta za život svakog pojedinca

Predsjednik HDZ BiH dr. Dragan Čović posjetio je Žepče i održao sastanak s predsjednikom OO HDZ BiH i federalnim ministrom u Vladi FBiH Josipom Martićem, aktualnim načelnikom općine Žepče i kandidatom HDZ-a BiH za načelnika Matom Zovkom te kandidatima na listi HDZ-a BiH.

Na današnjem sastanku predočene su programske smjernice i ciljevi HDZ-a BiH u ovoj općini za sljedeće četiri godine. Pod sloganom „Za naše Žepče“ započela je službena kampanja kojom HDZ BiH želi pokazati da je najjača i stožerna snaga koja okuplja hrvatski narod žepačkog kraja.

Aktualni načelnik i kandidat HDZ BiH za predstojeće lokalne izbore, Mato Zovko najavio je još bolji rezultat u općinskom vijeću i potvrdu snage HDZ BiH. Načelnik Zovko izdvojio je kako su svi strateški projekti u prethodnom razdoblju uspješno realizirani te da su već sada u pripremi novi infrastrukturni projekti koji trebaju unijeti novu gospodarsku i ekonomsku dinamiku u razvoju općine Žepče.

Izgradnja osnovne škole u Žepču uz izgradnju novog Doma zdravlja te potpunim sređivanjem poslovne zone "Polja" samo su neki od projekata koje je općina Žepče realizirala i napravila pretpostavke za početak novih ulaganja.

Predsjednik dr. Čović napomenuo je da je očuvanje hrvatskog nacionalnog identiteta i hrvatskog naroda u Žepču okosnica djelovanja HDZ BiH te da rast i razvoj ove sredine uz zajedništvo hrvatskog nacionalnog bića, može stvoriti sve preduvjete ekonomskog i gospodarskog prosperiteta općine Žepče.

Najavljeni projekti koji donose nova radna mjesta jamac su da ovo mjesto doista može biti ugodna sredina za život svakog pojedinca i na ponos svakog stanovnika u ovoj općini.

HDZ BIH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo