Servisne informacije     | 20.10.2020. 14:42 |

U Bosni i Hercegovini sutra pretežno sunčano

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 20. oktobra (FENA) - U Bosni i Hercegovini sutra će preovladavati pretežno sunčano vrijeme. Prijepodne po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni će biti magle. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom će se kretati između 0 i 4, na jugu BiH do 10 stepeni, a najviša dnevna temperatura uglavnom između 14 i 20 stepeni. 

U većem dijelu Sarajeva bit će pretežno sunčano vrijeme. U kotlinskom dijelu grada moguća je magla prijepodne. Jutarnja temperatura zraka iznosit će oko 1, a najviša dnevna temperatura oko 16 stepeni.

U BiH danas je bilo pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove je bilo dosta magle koja se najduže zadržala u istočnim područjima. 

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 0, Bugojno 12, Ivan-sedlo, Sarajevo i Zenica 13, Bijeljina, Gradačac, Jajce, Livno i Tuzla 16, Banja Luka, Doboj, Neum, Sanski Most i Stolac 17, Bihać i Drvar 18, Mostar, Široki Brijeg i Trebinje 19 i Grude 20 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH. 

(FENA) H. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom