Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

Saopćenje

Komšić u Goraždu: Interes države i građana nam je na prvom mjestu

Demokratska fronta kampanju danas nastavila u Goraždu. Od Drine do Drine, od Srebrenice do Goražda.

U Goraždu je danas boravio predsjednik Demokratske fronte i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Željko Komšić. U ragovoru sa građanima, kandidatima i aktivistima Demokratske fronte poželio je sreću svim kandidatima na narednim izborima. Istovremeno podsjetio je da oni koji budu izabrani svoje mandate moraju koristiti kako bi riješili probleme svojih sugrađanki i sugrađana i to onako kako Demokratska fronta oduvijek radi, pošteno i principijelno.

„Demokratska fronta već je dokazala da nam je država i opšte dobro na prvom mjestu. Tako je i na lokalnom nivou, interes građana je iznad svakog privatnog ili stranačkog interesa i siguran sam da će građani Goražda to prepoznati“, rekao je ovom prilikom predsjednik Komšić.

Lista za Gradsko vijeće broji 25 kandidata koji će, zasigurno, raditi u najboljem interesu Goražda. Program Demokratske fronte Goražde zasnovan je na principu „Vrijednost za novac“, te se oslanja na implementaciju svih 27 nadležnosti lokalnog nivoa vlasti.

Također, programski ciljevi DF-a u ovoj sredini baziraju se na ojačavanju mjesne samouprave, uključivanju građana u donošenje odluka i sa takvim programom Demokratska fronta izlazi pred građane Goražda.

Goražde pobjeđuje, BiH pobjeđuje!

Demokratska fronta

Služba za odnose sa medijima

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.