Stranačke aktivnosti     | 21.10.2020. 13:30 |

Saopćenje za javnost Platforme za progres

FENA Saopćenje

Danas su kandidati Platforme za progres za Općinsko vijeće dočekali predsjednika Platforme za progres Mirsada Hadžikadića i razgovarali sa njim o rješenjima koje Platforma za progres Vogošća nudi građanima ove općine.

"Ovo je prvi put da Platforma za progres izlazi na Lokalne izbore, a fokus smo, za početak, stavili na rješavanje četiri problema u našoj općini. Svjesni smo da nagomilane probleme ne možemo riješiti preko noći, potrebno nam je vrijeme, podrška i pomoć građana", kazao je Adis Efendić, nosilac kandidatske liste za Vogošću.

Predsjednik Hadžikadić je istakao da je vrijeme da Vogošća prepozna sposobnost novih lica koji su prvi put politički angažovani.

U Vogošći imamo pet kandidata i svi su istakli važnost izlaska na izbore i pozvali svoje sugrađane da glasaju za najbolje i najsposobnije kandidate kako bi Vogošća bila kvalitetno mjesto za život!

Kandidati su odlučni u borbi za drugačiju Vogošću, jer moguće je da se promjene dese!

Do nas je!

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom