Servisne informacije     | 21.10.2020. 14:31 |

U Bosni i Hercegovini sutra pretežno sunčano

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 21. oktobra (FENA) - U Bosni i Hercegovini sutra će preovladavati pretežno sunčano vrijeme. Prijepodne po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 4 stepena, na jugu BiH do 10, a najviša dnevna temperatura uglavnom između 16 i 22 stepena. U mjestima sa dugotrajnom maglom očekuje se niža vrijednost maksimalne dnevne temparature zraka.

U kotlinskom dijelu Sarajeva sutra prijepodne je moguća magla. Jutarnja temperatura zraka iznosit će oko 1, a najviša dnevna temperatura oko 19 stepeni.

U BiH danas je bilo pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove je bilo dosta magle koja se najduže zadržala u centralnim i istočnim područjima.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 8, Ivan-sedlo 12, Sokolac 14, Zenica 15, Livno, Neum i Sarajevo 17, Jajce 18, Bugojno, Drvar, Široki Brijeg i Zvornik 19, Grude, Mostar, Stolac, Trebinje i Tuzla 20, Bihać, Gradačac i Sanski Most 21 i Banja Luka 22 stepena, saopćeno je iz federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo