Stranačke aktivnosti     | 21.10.2020. 15:47 |

Predsjednik DF-a Željko Komšić u Visokom

FENA Saopćenje

Komšić u Visokom: Preuzeli smo odgovornost i trpjet ćemo napade jer se vrijedi boriti za državu

 

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik Demokratske fronte Željko Komšić razgovarao je danas sa aktivistima simpatizerima DF-a, te građanima Visokog.

"Demokratska fronta izabrala je teži način bavljenja politikom, preuzimajući odgovornost za ključne političke procese koji se vode u državi. Nismo se povukli u zonu političkog komfora, niti zauzeli poziciju ugodnog i populističkog kritizerstva. Pokušavamo koliko god možemo, a često i više od toga, da se borimo za normalno i demokratsko funkcionisanje institucija u interesu države i svih građana, funkcionisanja lišenog utjecaja političkih neprijatelja države", kazao je Komšić.

"Zbog takvog pristupa trpimo žestoke napade, klevete i podmetanja. I neka ih trpimo. Mi ćemo ih trpiti dok god vjerujemo da se vrijedi boriti za državu Bosnu i Hercegovinu, i za jednakopravnost svih njenih građana, a u to nikada nećemo prestati da vjerujemo", rekao je Komšić.

 "Drago mi je zbog toga što su kandidati Demokratske fronte, ovdje u Visokom, u ovom državotvornom gradu, prepoznali tu vrstu politike, a siguran sam da je tako i u Varešu i Brezi gdje ćemo danas biti. Vodimo politiku koja je spremna na to da da sve što može za svoj grad i za svoju domovinu", poručio je Komšić.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. J.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo