Stranačke aktivnosti     | 21.10.2020. 19:30 |

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

FENA Saopćenje

BiH pobjeđuje u Visokom, Varešu i Brezi!

Željko Komšić, predsjednik Demokratske fronte i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine družio se danas sa građanima, kandidatima i aktivistima Demokratske fronte u Visokom, Varešu i Brezi.

Sredine u kojima je odlazak stanovništva najveći problem, poput Vareša i Breze od posebnog su značaja za Demokratsku frontu jer smo dužni stvarati ambijent za otvaranje novih radnih mjesta kako bi unaprijedili život svakog pojedinca i tako zasutavili odliv stanovništva.

Također, od izuzetnog značaja je zaštiti kulturno-historijsko naslijeđe Bosne i Hercegovine, kao i raditi na afirmaciji kulture i sporta kroz rekonstrukciju i modernizaciju postojećih sportskih i kulturnih objekata. Stimulisanje lokalne proizvodnje Visokog, Vareša i Breze također su dio programskih ciljeva Demokratske fronte i na tome će naši izabrani vijećnici, kao i do sada, insistirati.

Posjetom ova tri mjesta nastavljena je kampanja Demokratske fronte u toku koje ćemo razgovarati sa građanima preko 60 općina i gradova u kojima Stranka nastupa na lokalnim izborima.

Visoko pobjeđuje! Vareš pobjeđuje! Breza pobjeđuje! BiH pobjeđuje!

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana