Stranačke aktivnosti     | 22.10.2020. 12:53 |

Saopćenje za javnost Platforme za progres

FENA Saopćenje

Tekst za plakate/banere/city light-ove

 

Uočili ste da u gradu Bihaću Platforma za progres apsolutno nema niti jednog promotivnog banera i plakata. Niti će ga imati. Fotografiju našeg kandidata za gradonačelnika Bihaća, Mirsada Kečanovića i fotografije naših 7 kandidata za Gradsko vijeće nećete imati priliku da vidite u gradu.

Odlučili smo da našu izbornu kampanju vodimo na potpuno drugačiji način. Budući da težimo procesu digitalizacije, predstavljamo našu kampanju, kandidate i program isključivo koristeći digitalni marketing i društvene mreže.

Zamislite koliko je novca utrošeno, novca koji u značajnom postotku dolazi od poreskih obveznika kroz finansiranje stranaka iz budžeta svih nivoa vlasti. Zamislite u kakve sve svrhe i na kakav kvalitetniji način bi se taj novac mogao usmjeriti.

Do nas je hoćemo li dati svoj glas onima koji rasipaju novac poreskih obveznika ili onima koji se finansiraju isključivo iz članarina i donacija i zalažu se za ukidanje finansiranja stranaka iz budžeta.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta