Stranačke aktivnosti     | 23.10.2020. 11:53 |

Saopćenje za javnost Ekološkog slobodarskog pokreta

FENA Saopćenje

U cilju zaštite zdravlja i života svojih članova, simpatizera i ostalih građana, kao i u cilju održavanja lokalnih izbora u po zdravlje sigurnoj atmosferi. Ekološki slobodarski pokret - ESPo je, uzimajući u obzir podatke koji dolaze iz kriznog štaba Kantona Sarajevo, odlučio da svoju uličnu predizbornu kampanju svede na minimum i fokusira se na vođenje kampanje na društvenim mrežama.

U trenucima kada se škole ponovo zatvaraju, kada je zdravstveni sistem toliko krhak i neorganizovan da u veoma kratkom vremenskom roku može biti doveden u stanje kolapsa (jer u Sarajevu imamo preko 200 novooboljelih dnevno); u trenucima kada smo opet ostali bez vršioca dužnosti kantonalnog ministra zdravstva, mi u ESPo smatramo neodgovornim organiziranje svake vrste političkih skupova na kojima prisustvuje veći broj ljudi, pogotovo ako se radi o zatvorenom prostoru. Stoga sopstvenim primjerom apeluje-mo na svijest i društvenu odgovornost političkih stranaka i građana.

Ekološki slobodarski pokret poziva svoje simpatizere, neodlučne glasače ali i one koji su već odlučili za koga će glasati da se upoznaju sa programom i kandidatima ESPo-a, potraže nas na društvenim mrežama i posjete našu stranicu www.espo.ba

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'