Stranačke aktivnosti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Saopćenje

23. listopada 2020. god.

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Predsjednik Čović u Travniku - Prezentirani ciljevi za bolji Travnik su ostvarivi

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović danas je posjetio Travnik te održao sastanak s Općinskim odborom HDZ-a BiH Travnik i kandidatima s liste za lokalne izbore.

Domaćin sastanka predsjednik Općinskog odbora Bojan Domić, naglasio je kako je stanje u općinskoj organizaciji na čijem je čelu stabilno, predstavivši kandidata za načelnika dr. Gorana Pejakovića i listu s kojom HDZ BiH namjerava osvojiti povjerenje glasača na predstojećim lokalnim izborima u Travniku.

Dr. Goran Pejaković, kandidata za načelnika općine Travnik i dr. Mario Gučanin – Gazibarić, nositelj liste koalicije HDZ - HSS Stjepan Radić za Općinsko vijeće Travnik prezentirali su kratke crte iz programa.

“Uz isključivo pitanja razvoja, program je okrenut budućnosti. Želimo biti dio političkih i društvenih promjena koje nose u sebi ljudi čiji mladi duh i snaga mogu doprinijeti razvoju lokalne sredine. Pozivamo sve u Travniku da zajedno s nama kreiraju afirmativnije ozračje, zajedno možemo već 15. studenog početi raditi za bolji Travnik“, poručio je dr. sc. Goran Pejaković, kandidat za načelnika.

Predsjednik Čović koje je drugi dan u pojeti Središnjoj Bosni, danas je svoj prvi službeni sastanak proveo u Travniku kako bi se upoznao sa stanjem i tijekom predizbornog procesa. Također, predstavio je i aktualnu političku situaciju u  Bosni i Hercegovini kao i aktivnosti koje provode hrvatski dužnosnici.

“Ciljevi koju su prezentirani su ostvarivi, popora svih dužnosnika HDZ-a BiH izvršne i zakonodavne vlasti viših razina Travniku neće izostati“, poručio je predsjednik Čović uz napomenu, da će do samih izbora doći još jednom u Travnik ako se za to pokaže potreba uz obećanje i punu potporu svim projektima koje lokalna zajednica smatra važnim.

Na početku susreta izaslanstvo HDZ-a BiH je položilo vijenac i svijeće na spomen obilježju Prahulje, uz obilazak i prezentiranje radova na spomen obilježju. Nakon obilaska upriličen je posjet župnom uredu Uznesenja Blažene djevice Marije na Docu i posjet župnom uredu sv. Mihovila Arkanđela, gdje su razgovarali sa župnicima fra Zoranom Livančić i fra Dariom Udovičić, te su posjetili i rodnu kuću nobelovca Ive Andrića.

Predsjednik Čović nastavit će danas posjete općinskim odborima Fojnica i Kreševo kako bi se posjetila svaka lokalna zajednica gdje djeluje stranačka organizacija u Središnjoj Bosni.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.