Bosna i Hercegovina     | 26.10.2020. 16:40 |

Održan sastanak Upravnog odbora Regionalnog ureda za suradnju mladih

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 26. oktobra (FENA) - Sastanak Upravnog odbora Regionalnog ureda za suradnju mladih (RYCO) na kojem je sudjelovao predstojnik ureda ministrice Ankice Gudeljević, Davor Bošnjak, kao član Upravnog odbora uime Ministarstva civilnih poslova BiH, održan je danas putem ZOOM aplikacije.

Sastanak je otvorio predsjednik Upravnog odbora Naumce Mojsoski, koji je predstavio nove članove odbora među kojima je i BiH.

Bošnjak je najavio da bi uskoro trebao biti imenovan i drugi član Upravnog odbora, a kojeg delegiraju krovne organizacije za mlade u BiH.

- Ministarstvo civilnih poslova daje punu potporu krovnim vijećima mladih i očekuje da bi proces imenovanja drugog člana trebao biti okončan do kraja ove godine - poručio je Bošnjak u svom obraćanju.

Na kraju sastanka kreirana je zajednička izjava predstavnika mladih u Upravnom odboru RYCO o aktualnoj krizi i utjecaju krize na mlade u regiji.

U izjavi se ohrabruju mladi da prebrode sve izazove nastale pandemijom Covid-19 kao i da se prijave na 4. RYCO Otvoreni poziv za projekte koji se odnosi na pomirenje i regionalnu suradnju za vrijeme i nakon Covid-19 krize, saopćeno je iz ureda ministrice civilnih poslova BiH Ankice Gudeljević.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'