Servisne informacije     | 27.10.2020. 13:34 |

Gradačac sa 23 stepena danas najtopliji, sutra u BiH pretežno oblačno vrijeme

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 27. okrobra (FENA) - U Bosni će sutra biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini mala do umjerena naoblaka. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom će se kretati između 6 i 10, na jugu BiH do 13 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 18, na jugu BiH od 18 do 23 stepena.

U Sarajevu će biti djelomično vedro. Jutarnja temperatura zraka oko 8, a najviša dnevna temperatura zraka oko 17 stepeni. 

Na zapadu Hercegovine, zapadu, jugozapadu i sjeverozapadu Bosne danas je pretežno oblačno vrijeme bilo. U ovim područjima su registrovane i lokalne padavine. U ostatku BiH je bilo sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica 4, Livno 13, Ivan-sedlo 14, Bihać 15, Bugojno i Drvar 17, Grude i Sokolac 18, Široki Brijeg i Zenica 19, Jajce, Sarajevo i Srebrenica 20, Sanski Most i Trebinje 21, Banja Luka, Mostar, Neum, Stolac, Tuzla i Zvornik 22, Gradačac 23 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom