Kultura     | 28.10.2020. 13:41 |

Radionica 'Zanimljivi muzeji prekograničnog područja' idući tjedan u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 28. listopada (FENA) - Radionica na temu "Zanimljivi muzeji prekograničnog područja" održat će 3. studenoga u hotelu Mostar u 11 sati, u sklopu projekta prekogranične suradnje Bosne i Hercegovine i Crne Gore pod nazivom "Zanimljivi muzeji-aMUSeumING", koji financira EU, a implementira Udruženje LiNK s partnerima.

Radionica će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera i  maksimalnim brojem od 15 sudionika, priopćeno je iz Udruženja za poduzetništvo i posao LiNK Mostar.

Na radionici će se predstaviti projekti i planovi za promicanje muzeja i turističkih potencijala koji se planiraju tijekom 2021. godine. Također, dodjeli će se i certifikati prvim Interpret Europe vodičima u Bosni i Hercegovina.

Dnevni red radionice počinje pozdravnim govorom, nakon čega slijedi prezentacija modernizacije muzeja, svečana dodjela interpret Europe certifikata i obraćanje kandidata, a potom će se održati prezentacija koncepta "Zanimljivi muzeji" i promotivnih aktivnosti, navodi se u priopćenju.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'