Stranačke aktivnosti     | 28.10.2020. 16:49 |

Saopćenje za javnost Demokratske fronte (DF)

FENA Saopćenje

Održana press konferencija Demokratske fronte u Bihaću

U Bihaću danas održana press konferencija Demokratske fronte, na kojoj su se obratili Avdo Kuduzović, nosilac liste za Gradsko vijeće Grada Bihaća, Mahmut Alagić, kandidat za Gradsko vijeće Grada Bihaća, Aldin Husak, kandidat za Gradsko vijeće Grada Bihaća i predsjednik Unije mladih GO DF Bihać, te Zekerijah Alagić Ika, kandidat za gradonačelnika Grada Bihaća.

Konferenciji su prisustvovali i kandidati ispred GO DF Bihać.

Tema konferencije je ocjena dosadašnjeg toka kampanje, te nastavak aktivnosti do samih izbora. Nosilac liste, Avdo Kuduzović je rekao da je lista kvalitetna i da zajedno mogu ispuniti sva očekivanja sugrađana.

"Bihać moramo vratiti Bišćanima. Imamo dosta jak kadar i ovaj grad će ponovo oživjeti", istakao je  Mahmut Alagić.

"Borit ćemo se za mlade, čija je pozicija danas jako loša, a mladi itekako imaju šta ponuditi svome gradu", naglasio je Aldin Husak.

U toku kampanje, kandidat za gradonačelnika, Zekerijah Alagić Ika je zajedno sa kandidatima  razgovarao sa članovima i simpatizerima Demokratske fronte, kao i sa svima, koji žele dobro za svoj grad.

Zekerijah Alagić Ika je predstavio svoj program, kao i mnoge ideje, koje bi sproveo u djelo, ukoliko dobije povjerenje Bišćana.

Vratit ćemo privredu, oživjeti turizam i sport, udahnuti život svome gradu

Bihać pobjeđuje!

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo