Stranačke aktivnosti     | 30.10.2020. 12:23 |

Saopćenje za javnost DF-a

FENA Saopćenje

Obavještavamo Vas da će press centar Demokratske fronte i koalicije Demokratska fronta i Građanski savez 15. novembra, na izborni dan, biti u prostorijama Sekretarijata Demokratske fronte na adresi Radićeva br. 8, Sarajevo. Press centar će biti na raspolaganju predstavnicima medija od 17 sati.

Također, na navedenoj lokaciji bit će omogućen pristup internetu svim predstavnicima medijskih kuća.

Radi poštivanja mjera za suzbijanje širenja korona virusa prije izbornog dana predstavnici medijskih kuća bit će obaviješteni o tačnoj satnici obraćanja medijima, kao i o zvaničnicima koji će biti dostupni medijima u odrećenim terminima. Pored navedenog potrebno je da unutar prostorija Sekretarijata poštujete sve propisane mjere: obavezno korištenje zaštitne maske i socijalna distanca.

Predstavnici medijskih kuća koji će biti prisutni u press centru trebaju se reigistrovati do 12.11.2020. godine putem obrazca: https://forms.gle/WMJC2wFWZzDeYniC6, a pri ulazu u press centar bit će potrebno popuniti izjavu o eventualnim simptomima i kontaktu sa osobama koje su zaražene korona virusom.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'