Stranačke aktivnosti     | 30.10.2020. 16:04 |

Priopćenje za javnost GO HDZ-a BiH Mostar

FENA Saopćenje

Nova platforma neće proći.  Hrvati i Mostar 20. prosinca pobjeđuju!

Mostar, 30. listopada 2020.

U vezi s odlukom o utvrđivanju i objavom Središnjeg izbornog povjerenstva BiH (SiP BiH) broja birača upisanih u izvod iz središnjeg biračkog popisa za glasovanje izvan BiH za Lokalne izbore 2020. za Grad Mostar da će na izvodu biti 3.974 birača, a da je odbijen upis za 441 birača želimo svekolikoj javnosti, građanima Grada Mostara i našim članovima i simpatizerima ukazati na nepobitne činjenice.

Aktualno nezakonito Središnje izborno povjerenstvo BiH (SIP BiH), upitnih procedura i metodologije djelovanja na čelu sa štićenikom Željka Komšića imenjakom Željkom Bakalarom uoči iznimno važnih Lokalnih izbora za građanke i građane Grada Mostara 20. prosinca 2020. bez zadrške se stavilo u službu bošnjačkih političkih stranaka i bošnjačke politike majorizacije i dekonstituiranja hrvatskoga naroda na svim razinama vlasti u Federaciji BiH.

Sve je to već mjesecima po raznim stranačkim kružocima, džematima i neovisnim medijima orkestrirano i dogovoreno, a jedan od moćnih alata bilo je Ministarstvo vanjskih poslova BiH i tzv. nelegalna i nelegitimna radna skupina za pomoć iseljeništvu u čijem sastavu su bili samo pripadnici bošnjačkoga naroda kao i Komšićeva mreža diplomatsko konzularnih predstavništava.

Bošnjačke političke stranke su očito složne oko proizvodnje novih Komšića i majorizacije Hrvata i na nižim razinama što čak i javno najavljuju. Nažalost neodgovorna politika pojedinaca i iz reda hrvatskih stranaka pomaže im u ostvarenju toga cilja. Je li to rade svjesno ili ne vjerojatno nećemo nikada doznati, ali neke stvari upućuju na to da su se opet pronašli neki Hrvati koji zbog privatnog interesa dovode u pitanje nacionalni interes hrvatskog naroda u Mostaru, a samim tim i u Bosni i Hercegovini.

Sigurni smo da će Hrvati u Mostaru prepoznati to i 20. prosinca pokazati kakav grad žele, a one koji se uporno pokušavaju predstaviti kao rješenje problema, a ustvari su ishodište problema jer su sjećanja na platformašku vladu i dalje svježa.

Na  koncu svima jasna poruka: - Nova platforma neće proći.  Hrvati i Mostar 20. prosinca pobjeđuju!

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana