Sport     | 31.10.2020. 10:26 |

Karačić: Bolji smo od Olimpika i to ćemo potvrditi pobjedom

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 31. listopada (FENA) - Nogometaši NK Širokog Brijega u 13. kolu nogometne Premijer lige BiH u subotu na Pecari dočekuju ekipu FK Olimpika iz Sarajeva, a trener "Plavo-bijelih" Toni Karačić kazao je kako očekuje pobjedu.

"Dobra stvar je što je veći dio igrača ozdravio i konkurira za utakmicu. Od ponedjeljka su u trenažnom procesu, ali ipak, negativna stvar je što su svi oni gotovo dva tjedna bili bez treninga i sasvim sigurno nisu na razini prije pojave koronavirusa u našoj momčadi. Unatoč tome očekujem pobjedu i tri boda koja bi našu momčad zadržala u prvenstvenom vrhu", poručio je Karačić.

Napomenuo je također kako Olimpik sigurno posjeduje kvalitetu, a posljednje mjesto na tablici nije odraz realnog stanja najmlađeg sarajevskog premijerligaša, priopćeno je iz NK Širokog Brijega.

"Poznajem dosta igrača iz njihove momčadi, s nekima sam ranije i radio. Ako ih se ne shvati ozbiljno, mogu biti izuzetno opasni. Ipak, nećemo dozvoliti iznenađenje, iako moram priznati kako mi je veća nepoznanica u kakvom će stanju biti moja momčad. Nadam se pozitivnoj reakciji i pobjedi", istaknuo je šef stručnog stožera Širokog.

Branič "Plavo-bijelih" Stjepan Radeljić naveo je kako vjeruje u ekipu te da pobjeda ne bi trebala izostati.

"Trebalo nam je malo vremena da se uvedemo u trenažni proces, stanka je ostavila određenog traga, ali kako su treninzi odmicali tako je i nama bilo lakše. Bit ćemo spremni za utakmicu, vjerujem u našu kvalitetu, bolja smo momčad i to ćemo potvrditi pobjedom", naglasio je Radeljić.

U kadru NK Široki Brijeg za današnju utakmicu, koja počinje u 17 sati na Pecari, neće biti Dine Ćorića, Branimira Cipetića, Bože Vukoje, Ilije Mašića, Kristijana Medića, Ivana Grgića i kartoniranog Mate Stanića, a ako bude potrebe, kako je otkrio Karačić, ponovno će uskočiti netko od juniora, stoji u priopćenju.

(FENA) Z. P.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo