Stranačke aktivnosti     | 01.11.2020. 09:14 |

Saopćenje za javnost SDA

FENA Saopćenje

Snažna podrška SDA i profesoru Piviću: SDA nije iznevjerila Topčić Polje, neupitna podrška građana na prestojećim izborima

Stranka demokratske akcije održala je predizborni skup u Topčić Polju, na kojem su predstavljeni kandidati te politička platforma i izborni program "Za jaku Zenicu". Kandidat za gradonačelnika Zenice prof.dr. Nezir Pivić rekao je da program nudi rješenja za brojne probleme te vraća Zenicu na put razvoja s kojeg je skrenula 2016. godine.

Poručio je da će SDA uvijek biti uz stanovnike Topčić Polja, kao što je bila 2014. godine kada su ovo mjesto pogodile razorne poplave i vodene bujice. Život je normalizovan, a izbornim programom definisani su novi projekti za sigurniji i kvalitetniji život u Topčić Polju, među kojima su najvažniji nastavak sanacije uništenog terena, nastavak uređenja korita Starinske rijeke i Baritnjaka, te izgradnja dijela puta prema Izgrtinama.

"Pobjeda SDA na ovim izborima je neupitna, što potvrđuju i nezavisne izborne ankete. SDA ima plan za spas Zenice i njenih simbola, a to su prepoznali birači koji će, siguran sam, 15. novembra kazniti svađalačku i nazadnu politiku aktuelne vlasti u Zenici", rekao je Pivić.

Mještani Topčić Polja dali su snažnu podršku profesoru Piviću i kandidatima sa najkvalitetnije liste SDA za Gradsko vijeće Zenice od obnove nezavisnosti BiH, koju predvodi privrednik, sportski radnik i federalni zastupnik Suad Kaknjo.

Za jaku Zenicu!

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'