Kultura     | 02.11.2020. 14:05 |

Knjiga.ba: Motivacijski naslovi najtraženiji u oktobru

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 2. novembra (FENA) - Najveća online knjižara u BiH Knjiga.ba u rezimeu potražnje knjiga u oktobru saopštila je da su najtraženiji bili tzv.motivacijski naslovi.

- Zanimljivo je primjetiti da nakon proljeća kada su motivacijski naslovi ubjedljivo vladali našom "top listom" najtraženijih naslova, sa povratkom jeseni oni ponovo zauzimaju sami vrh ove liste - navodi se u saopćenju.

Tako su se između ostalih na listi našli : Sufara sa DVD-m, Budni u pet (i vaš je čitav svet), Pravilna linija ishrane - Naučite da živite zdravi, vitki i slobodni, Okruženi idiotima - Fenomenalan vodič za razumijevanje onih koje je teško razumjeti, Razvijte svoj mozak...

Knjiga.ba preporučuje knjigu autora Ibrahima Softića "Sufara" sa DVD-m.

Izdavačka kuća "El-Kalem" štampala je ovu knjigu kako bi pomogla u savladavanju časne vještine učenja Kurana, te znajući da postoji velik broj onih kojima je iz nekog razloga promaklo mektebsko obrazovanje i koji su u kasnijoj fazi svoga života osjetili potrebu da to nadoknade i nauče učiti u Kuranu. 

"Sufara" je urađena u printanoj i elektronskoj formi. Autor i jednog i drugog dijela je Ibrahim-ef. Softić, dugogodišnji imam i muallim na području Medžlisa Islamske zajednice Tuzla.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'