Bosna i Hercegovina     | 02.11.2020. 19:57 |

Čović i ministar Grlić Radman posjetili Livno

FENA Saopćenje

LIVNO, 2. studenoga (FENA) -Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović i ministar vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske Gordan Grlić Radman posjetili su u ponedjeljak i Livno  gdje su održali sastanak s izaslanstvom GO HDZ-a BiH i kandidatom za gradonačelnika Darkom Čondrićem. Sastanku je nazočila i zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma PS BiH Borjana Krišto.

Predstavnici GO HDZ BiH i domaćini susreta iskazali su zadovoljstvo da mogu upoznati ministra Grlić Radmana s programom i projektima koji su spremni i s kojom kreću u realizaciju nakon pobjede na lokalnim izborima i pobjede kandidata HDZ-a BiH Darke Čondrića, priopćeno je iz Ureda za ingormiranje HDZ-a BiH.

Tijekom razgovora naglasak stavljen je na gospodarski i ekonomski faktor i mehanizme, kao i stvaranje mreže suradnje sa svim institucijama u Republici Hrvatskoj kojima bi se napravio temelj za iskorak na obostrano zadovoljstvo.

Čović je kazao kako očekuje uvjerljivu pobjedu HDZ-a BiH u Livnu što svima treba poslužiti kao snažan motiv za sve smjernice i ideje sadržane u programu za sljedeće četiri godine, prije svega u onim dijelovima koji će svakom stanovniku Livna omogućiti kvalitetan život i normalan standard kao preduvjet za sve druge segmente. Napomenuo je kako i Livno, kao i svaka druga sredina u BiH, imaju potporu stranačkih tijela i središnjice kako bi ostvarili vrhunski uspjeh.

Ministar Grlić Radman zahvalio se na gostoprimstvu i podržao ideje koje su iznesene, istaknuvši kako je umrežavanje ne samo sa Republikom Hrvatskom, nego i s institucijama i fondovima EU u čemu će Hrvatska dati svoja iskustva kao jamac kvalitetnog i dugoročnog razvoja.

Nakon sastanka, Čović i ministar Grlić Radman uputili su se u obilazak franjevačkog muzeja i galerije Gorica, kao jedne od najvažnijih institucija kulturne baštine, ne samo u Livnu, nego i u čitavoj Bosni i Hercegovini, navodi se u priopćenju.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'