Stranačke aktivnosti     | 03.11.2020. 15:17 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Privreda Kozarske Dubice se mora ponovo podići na noge i ova opština mora krenuti putem napretka,  kazao je danas predsjednik SDS Mirko Šarović.

On je naveo da su stranke koje su sada na vlasti na republičkom i bh. nivou zanemarile ovu opštinu i njena preduzeća.

„Kompanija HPK  je u vrijeme kada je SDS bila u Savjetu ministara BiH izvozila u Tursku od 20 do 25 hiljada tona glukoznog šećera. Tada je radila perfektno, a uvjeren sam da će ponovo biti u prilici da ostvaruje tako dobre rezultate“, naveo je Šarović.

On je rekao da je siguran u pobjedu Pere Karana, zajedničkog kandidata SDS i PDP za načelnika Kozarske Dubice, dodajući da se osjeti pobednička atmosfera u ovoj opštini.

„Aktuelna vlast Kozarske Dubice, je umjesto obećanog napretka, ovu opštinu povela u suprotnom smjeru, a građani to znaju i vide “, istakao je Šarović.

Ozren Bursać, nosilac odborničke liste SDS u Kozarskoj Dubici, je pozvao svoje sugrađane da glasaju za promjene i podrže zajedničkog kandidata SDS-a i PDP Peru Karana i odborničku listu SDS.

„Kozarska Dubica je divan grad za koji se svi zajedno moramo boriti i pozivam građane da glas daju ljudima koji hoće da preuzmu odgovornost. Nalazimo se u veoma teškom vremenu u kome je SDS jedina stranka koja ima hrabrost znanje i iskustvo da preuzme odgovornost i povuče konkretne poteze“, naveo je Bursać.

On je poručio da nova vlast mora učiniti sve da ova opština više ne bude na margini svih društvenih dešavanja i da je vrijeme da  Kozarska Dubica krene putem napretka i razvoja.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'