Stranačke aktivnosti     | 04.11.2020. 13:45 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Mostar, 4. studenog 2020. god.
PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Predsjednik Čović u posjeti Orašju: Sve što se do sada odradilo u općini Orašje treba poslužiti kao snažan motiv za razvoj cijelog posavskog kraja

Nakon sastanka u sa stranačkim dužnosnicima u Domaljevcu, predsjednik HDZ-a BiH dr. Čović posjetio je općinu Orašje i održao sastanak s općinskom organizacijom HDZ BiH Orašje predvođenog predsjednikom Stankom Vincetićem. Na sastanku je nazočio i predsjednik Vlade PŽ Đuro Topić.

Pred početak radnog dijela posjete, predsjednik Čović obišao je Školski centar fra Martina Nedića u Orašju i razgovarao s ravnateljicom školskog centra.

Na sastanku je prezentiran program rada i djelovanja za sljedeće četiri godine te je napravljen presjek ključnih insfrastrukturnih projekata koje je općina Orašje odradila. Na sastanku su bili prisutni i kandidati na listi HDZ-a BiH te predstavnici branitelja.

Predsjednik dr. Čović osvrnuo se na dosadašnji mandat aktualnog načelnika Stanka Vincetića i pohvalio rad u ključnim segmentima, koji ostavljaju odlične temelje za nastavak strateškog pristupa svim elementima bitnim za stanovnike općine Orašje. Infrastruktura na kojoj se snažno radi treba biti motiv da se u sljedeće četiri godine pokrene razvoj cjelokupnog posavskog kraja.

Nakon završenog sastanka uslijedio je susret i radni ručak s gospodarstvenicima iz Orašja i Posavske županije.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'