Stranačke aktivnosti     | 05.11.2020. 11:29 |

Saopćenje za javnost BOSS-a

FENA Saopćenje

Pružanje otpora političkom zlu izbornim revoltom i glasanjem protiv nemoralne vlasti moralna je obaveza prevarenih građana - koji svoje nezadovoljstvo zbog teške ekonomske i političke krize i loše komunalne infrastrukture trebaju usmjeriti glasanjem protiv nemoralnih vladajućih stranaka, koje su odgovorne za višegodišnje brutalno ponižavanje mladih, nezaposlenih, radnika i penzionera.

Niko nema pravo zaboraviti izraženi revolt građana na februarskim protestima 2014. godine, kada su svi političari (osim jednog) bježali od birača, niti odgovornost nemoralnih vladajućih stranaka za pljačkašku privatizaciju, ponižavanje građana i divljanje nad sudbinama prevarenih mladih, boračkih populacija, penzionera, nezaposlenih i radnika.

Građani moraju prestati služiti bezobzirnoj vladajućoj političkoj nemani, koja je krala od građana i u ratu, i poslije rata, krade i danas, nemilosrdno krade i od kredita koje će morati vraćati buduće generacije, a namjeravaju varati i krasti i nakon izbora, ukoliko se razočarani i obespravljeni građani ne suprotstave masovnim izlaskom na izbore i glasanjem protiv bezobzirnih vladajućih nacionalista, lažnih socijaldemokrata i svih ostalih političkih prevaranata, upozorava predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. J.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana