Stranačke aktivnosti     | 06.11.2020. 18:19 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Mostar, 6. studenog 2020. god.

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Predsjednik Čović: Kiseljak je jedna od razvijenijih sredina u BiH

Predsjednik Čović danas je ponovno "svratio" u Kiseljak te nakon posjete promotivnom štandu Općinskog odbora HDZ-a BiH održao sastanak s načelnikom i predsjednikom stranke u ovoj općini, Mladenom Mišurićem-Ramljakom.

Kratka informativna kava s načelnikom ali i Lidijom Bradara, predsjedateljicom Kluba hrvatskih izaslanika u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, članicom Predsjednštva HDZ-a BiH te tajnikom Općine Dragomirom Lučićem poslužila je za pregled stanja tijeka kampanje ali i informiranje o aktualnim projektima i tijeku njihova izvođenja, prvenstveno kada su u pitanju oni kapitalni poput izgradnje novog Doma zdravlja točnije Edukacijsko-rehabilitacijskog centra, nove gradske prometnice s tunelom te izgradnje Zone sporta i rekreacije.

"Postoji nekoliko sredina u BiH koje jednostavno brže napreduju od ostalih i ističu se svojim projektima, urbanizmom, razvojem gospodarstva. Kiseljak je definitivno jedna od takvih općina što je vidljivo svima koji ovdje dođu", kazao je predsjednik Čović te ponudio pomoć ukoliko ista bude potrebna kako oko realizacije projekata ali i ostatka kampanje, uvjeren, kako je kazao, u novi mandat načelnika Mišurića-Ramljaka ali i većinu u Općinskom vijeću.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo