Stranačke aktivnosti     | 08.11.2020. 13:00 |

Saopćenje za javnost BOSS-a

FENA Saopćenje

Saopštenje za javnost

u povodu prezentacije izborne poruke GLASAJTE PROTIV VLASTI i IZBORI SE – GLASAJ ZA BOSS

 www.boss.ba; press@boss.ba

Uz izbornu poruku i letak ZA SLOBODNU TUZLU I PRUŽI OTPOR – GLASAJ ZA BOSS, građanima će se prezentirati i izborni letak GLASAJTE PROTIV NEMORALNE VLASTI i IZBORI SE – GLASAJ ZA BOSS. U letku je, između ostalog, navedeno: Izađite na izbore i glasajte protiv nemoralnih vladajućih stranaka, koje su borbom za fotelje dovele državu u stanje teške političke i ekonomske krize, a građane na ivicu egzistencije. Ne dozvolite da vas varaju ni nemoralnom kampanjom režimskih medija putem naručenih anketa da su svi političari isti, da ne treba glasati ni za koga. Cilj im je stvoriti kod građana odbojnost prema izborima, da je moderno ne glasati, da ne izađu na izbore, kako bi glasačka mašina interesno vezanih birača za vlast sigurnim izlaskom na izbore i glasanjem za vlast obezbijedila da vladajuće stranke zadrže vlast.

Web stranica boss.ba dokazuje da je više hiljada saopštenja, press konferencija i video priloga, sa konkretnim prijedlozima rješenja teške političke i ekonomske krize, sakriveno od strane režimskih medija koji su služeći nemoralne vladajuće stranke stavili BOSS, a posebno predsjednika Mirnesa Ajanovića, pod apsolutni višegodišnji medijski embargo, kako bi se stvorio utisak da BOSS i ne postoji. Vladajući politički prevaranti boje se istine, BOSS-a i Mirnesa - jer je nepotkupljiv i nemilosrdan kritičar nenarodne vlasti, i jedini je bio zajedno sa građanima na februarskim protestima.

        

9.    11. 2020. Press BOSS-a, Muamer Dedić

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta