Stranačke aktivnosti

Priopćenje za javnost Kluba utemeljitelja HDZ-a BiH

Saopćenje

Klub utemeljitelja HDZ-a BiH - Dajmo svoj doprinos postizanju našeg zajedničkog uspjeha

Predsjedništvo Kluba utemeljitelja HDZ-a BiH poziva utemeljitelje, članstvo i simpatizere HDZ-a BiH da na predstojećim lokalnim izborima, u nedjelju 15. listopada 2020. godine,  kao što smo i prije 30. godina svojim odgovornim odnosom dali doprinos osvajanju što većeg broja načelničkih i gradonačelničkih pozicija i vijećničkih mjesta u općinskim i gradskim vijećima.

Na prostorima BiH gdje smo danas izloženi političkoj i nacionalnoj diskriminaciji u duhu zajedništva potisnimo razlike u stranačkim interesima te zajedničkim nastupom na izborima, ostvarimo što bolje rezultate jer je to naš strateški nacionalni interes.

HDZ BiH od svog osnivanja 1990., pokazuje odlučnost u provedbi, svojih programskih ideja. Uvjereni smo da ćemo se izboriti kako za bolji život u našim lokalnim sredinama tako i za ravnopravan položaj našeg naroda sa drugim narodima u BiH.

Zato, poštovani članovi, stranački prijatelji, hrvatska javnosti u BiH važan je naš uspjeh na predstojećim lokalnim izborima kao još jedna potvrda naše snage i našeg zajedništva! Dajmo svoj doprinos postizanju našeg zajedničkog uspjeha!

                                                                                              

Klub utemeljitelja HDZ-a BiH

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.