Stranačke aktivnosti     | 10.11.2020. 13:43 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Mostar, 10. studenog 2020. god.

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Predsjednik Čović u Livnu se susreo s predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata

Boraveći danas u posjeti Hercegbosanskoj županiji, predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović uz predsjednika Vlade Hercegbosanske županije Ivana Jozića i gradonačelnika Livna, Luku Čelana, sastao se s predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Na sastanku je razgovarano o aktualnoj situaciji, braniteljskim pravima, kao i o problemima s kojima se pripadnici HVO-a susreću. Predstavnici udruga uz prezentirane aktivnosti koje se provode među braniteljskom populacijom, na sastanku su iskazali potporu kandidatu HDZ-a BiH za gradonačelnika Livna dr. Darki Čondriću.

Prilikom sastanka iskazana je iskrena zahvala dužnisnicima HDZ-a BiH za pomoći koju pružaju svim braniteljskim udrugama i braniteljskoj populaciji.

Gradska uprava Livna uvijek je imala sluha, rado pomogla i davala potporu u radu braniteljskih udruga, a to će se nastaviti i dalje, naglašeno je na sastanku.

Dužni smo zaštititi dostojanstvo svakog našeg branitelja i vrijednosti Domovinskog rata, velika žrtva je podnesena za obranu naših domova i obitelji.  Svi izgubljeni životi za našu slobodu nikad se ne smiju zaboraviti, jedinstveni i zajedničkim djelovanjem moramo očuvati i zaštititi dignitet svakog hrvatskog branitelja, zaključeno je na sastanku.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'