Regija     | 10.11.2020. 14:25 |

Tragedija u Sloveniji: ubio oca, majku i sestru, pa sebe

FENA Agencije

LJUBLJANA, 10. studenoga (FENA) - Užasan zločin dogodio se u ponedjeljak u večernjim satima u naselju Janče u općini Ljubljana, gdje je 22-godišnjak hladnim i vatrenim oružjem ubio oca, majku i sestru, a onda presudio sebi, prenose u utorak popodne slovenski mediji, a potvrdila je i policija.

 Policija je o  tragediji bila obaviještena sinoć oko 21 sat, a po dosadašnjem uvidu 22-godišnjak je hladnim i vatrenim oružjem teško ranio tri osobe koje su umrle na mjestu događaja, a kasnije se i sam ubio, prenosi Hina.

Kako je novinarima izjavio Valter Zrinski iz policijske uprave Ljubljana, policiju je najprije nazvala 26-godišnja sestra kasnijeg počinitelja zločina i upozorila na nasilno ponašanje 22-godišnjeg brata, nakon čega je tamo poslana specijalna policijska postrojba. Potom je policiju nazvao i sam počinitelj, te kazao da je ubio članove svoje obitelji, osim sestre još i 56-ogodišnju majku, te oca, 60-godišnjaka. Pri tome je koristio hladno oružje, te vatreno, koje je legalno posjedovao otac.
Istraga o nezapamćenom zločinu se nastavlja, a po do sada poznatim podacima ubojica nikad do sada nije bio podvrgnut kaznenom postupku.

Njegovi sumještani su u šoku i kažu da nije poznato da se do sada nasilno ponašao.

Policija je utvrdila da su sestra, majka i otac bili teško ranjeni hladnim i vatrenim oružjem, od čega su ubrzo umrli, a na mjestu zločina nađeno je i mrtvo tijelo počinitelja koji je po svemu sudeći, nakon što je shvatio što je počinio, izvršio samoubojstvo.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'