Stranačke aktivnosti     | 12.11.2020. 12:08 |

Saopćenje za javnost Asocijacija mladih SDA Novo Sarajevo

FENA Saopćenje

 

Asocijacija mladih SDA Novo Sarajevo poručila „četvorki“: Ne priliče Vam licemjerne optužbe i to unaprijed

Prolazismo sinoć kroz naselje Malta i tamo na onom parkingu iza Veterinarskog fakulteta, bina, lijepo uređena, svjetluca. Shvatismo da je to predizborni skup vladara "četvorke“, Naroda i pravde. Skroman skup, vjerovatno su se principijelno držali propisanih mjera, pa ih bi nešto više od tridesetak. Sigurno su napravili interni skup, za sebe, onako na otvorenom.

Kako je mali teren u 5 minuta koliko nam je trebalo da prođemo do Općine začusmo kratko kraj obraćanja komadanta Ademovića, a potom i kandidata za načelnika Naroda i Pravde, pardon „četvorke“ Tanovića. Bavili bismo se mi svojim poslom i svojom pričom, no ipak ne možemo, a da ne komentarišemo smjelost i po malo licemjerno izrečene optužbe ka SDA porodici na ime krađe. Ne valja to, vjernik ne bi smio da optužuje bez dokaza i unaprijed, ali eto, komadantu na dušu...

U tom nastupi i Doktor, dobar  razglas, pa nam i nije trebalo puno koncentracije da niti u jednom momentu nismo čuli "narod, građani, potrebe komšija, sugrađana, projekti", ama baš niti jedne ključne riječi zbog kojih se ovi izbori i sprovode. Ne, doktor, očigledno pun ličnog jaza i animoziteta, zbog gubitka još od "prošlih lokalnih izbora iznosi samo lične uvrede i optužbe unaprijed, onako kao da je ushićen našim kandidatima. Eto, ostadosmo na kraju sa utiskom da je čovjeku teško i da su mu naši kandidati trn u oku, ništa narod, ništa općina već kandidati i to trn...

E pa doktoreTanoviću, mi ti želimo više sreće drugi, pardon "treći put"...Treći put, treća sreća...Možda se i ohladiš do tada!

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije