Stranačke aktivnosti     | 12.11.2020. 18:56 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

12. studenog 2020.
PRIOPĆENJE ZA JAVNOST
Predsjednik dr. Čović u Kiseljaku: Kiseljak je sad središte, a ne općina pored Sarajeva

Predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH dr. Dragan Čović, inače i počasni građanin Kiseljaka danas je ponovno posjetio ovu općinu, uvjerio se u napredak određenih kapitalnih projekata, upoznao s predizbornom atmosferom u Općinskom odboru HDZ-a BiH Kiseljak te kratko družio sa kandidatima ali i građanima ove općine.

„Uvijek je zadovoljstvo doći u Kiseljak i svjedočiti kontinuiranom napretku u svakom pogledu zahvaljujući upravo planskom razvoju. Tako smo i ovoga puta imali priliku posjetiti jedan egzaktan objekt koji će uskoro pokazati svoju pravu dimenziju. Kiseljak ima sav sadržaj koji jedna moderna sredina treba imati a nova zgrada doma zdravlja točnije Zdravstveno-edukacijski centar dat će jednu dodatnu dimenziju i zdravstvenoj kulturi kao jako važnoj komponenti u ukupnom osiguravanju neophodnih uvjeta da osiguranje ostanka naše mladosti na ovim prostorima. Stoga me vesele svi naredni planovi i projekti našeg načelnika u narednom mandatu. Ništa neće samo od sebe, a posebno jedan ovakav ogroman projekt i naša je obaveza sa viših razina da ga pratimo i mislim da smo to dosad dosta uspješno uspijevali" kazao je predsjednik Čović te istaknuo i razvoj prometne infrastrukture zahvaljujući kojoj, između ostaloga, dodao je, Kiseljak sve više postaje središte a ne samo općina blizu Sarajeva. Stoga mi je iznimno drago biti na usluzi našim prijateljima u Kiseljaku koji su od ove općine zaista učinili mjesto ugodno za život. Želim ih ohrabriti da nastave planirati kako bi se svi oni koji dolaze u Kiseljak i dalje imali čemu diviti.

Načelnik Mladen Mišurić-Ramljak kazao je da je Zdravstveno-edukacijski centar jedan od tri kapitalna projekta za naredno razdoblje a sve tri su u fazi realizacije.

"Predsjednik je prošle godine položio kamen temeljac ove zgrade na kojoj danas stojimo i čiji radovi teku predviđenom dinamikom. Ovo će biti jedna sasvim nova dimenzija kada je u pitanju zdravlje, prvenstveno primarna zdravstvena zaštita. No pored svih drugih projekata, od infrastrukturnih poput nove gradske prometnice s tunelom ili Zone sporta i rekreacije, ne zaboravljamo ni one skupine društva koje su u potrebi ili pak zahtijevaju posebnu brigu i pažnju. Izdvojit ću samo izgradnju senzorne sobe za potrebe Centra za edukaciju i rehabilitaciju a sve u cilju izgradnje jednog istinskog mjesta ugodnog življenja" kazao je načelnik Mišurić-Ramljak.

HDZ BIH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'