Bosna i Hercegovina     | 17.11.2020. 09:47 |

Zaklada fra Mladen Hrkać bira volontera godine

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 17. studenoga (FENA) - Zaklada fra Mladen Hrkać poziva zainteresirane fizičke i pravne osobe, neprofitne organizacije, udruge, zaklade, javne ustanove, općine, gradove i mjesne zajednice iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske da podnesu prijave s prijedlozima za dodjelu nagrade "Gordana Jelić" za volontera 2020. godine.

Nagrada se dodjeljuje fizičkim osobama za sudjelovanje u organizaciji i provedbi volonterskih aktivnosti u 2020. godini, koje su značajno doprinijele poboljšanju kvalitete života korisnika ili općoj dobrobiti zajednice, aktivnom uključivanju građana u društveno odgovorna događanja te razvoju humanijeg društva i razvoju volonterstva, priopćeno je iz Zaklade fra Mladen Hrkać.

Nagrada će se ove godine dodijeliti u dvije kategorije. Prva je nagrada za volontera/volonterku 2020. godine u Bosni i Hercegovini, a za kandidata u ovoj kategoriji može biti predložena osoba koja je volontirala na području BiH ili osoba koja je tijekom posljednjih 12 mjeseci doprinijela radu pravnih osoba, odnosno organizacija, udruga, ustanova, županija, gradova, općina i drugih s područja BiH s više od 60 volonterskih sati.

Druga kategorija je nagrada za volontera/volonterku 2020. godine u Republici Hrvatskoj, a za kandidata u ovoj kategoriji može biti predložena osoba koja je volontirala na području RH ili osoba koja je tijekom posljednjih 12 mjeseci doprinijela radu pravnih osoba s područja Republike Hrvatske s više od 60 volonterskih sati.

Imena dobitnika nagrade "Gordana Jelić" za volontera godine bit će objavljena 5. prosinca na Međunarodni dan volontera, a zainteresirane fizičke i pravne osobe mogu predložiti kandidate za nagradu tako što će ispuniti Obrazac za nominacije za volontera 2020. godine i dostaviti ga e-mailom na "zaklada@humh.ba" ili "zaklada@humh.hr", poštom ili osobno u zatvorenoj kuverti s naznakom "Volonter 2020. godine - nagrada 'Gordana Jelić'".

Prijave se zaprimaju do ponedjeljka, 30. studenoga, do 16 sati (za prijave koji se dostavljaju osobno) i do 23.59 sati za prijave koje se dostavljaju e-mailom ili poštom.

 

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana