Stranačke aktivnosti     | 18.11.2020. 12:56 |

Priopćenje za javnost HSP-a

FENA Saopćenje

Priopćenje za javnost i medije  

HSP je apsolutni pobjednik općinskih izbora po broju vijećnika u odnosu  potrošenog  novca za kampanju

Predsjedništvo Hrvatske stranke prava (HSP) održalo je online sjednicu sa dvije točke dnevnog reda i to analiza rezultata Općinskih izbora 2020 i izviješće o pripremama za izbore u Gradu Mostaru.

Predsjednik HSPa gosp. Nikola Raguž u svom izviješču između ostaloga je istakao: „ Hrvatska stranka prava je polučila odličan rezultat na ovim općinskim izborima i zajedno sa našim koalicijskim partnerima osvojili smo preko 30 općinskih vijećnika i parlamentarna smo stranka u svih šest županija u kojim smo izašli na izbore.

Druga smo stranka u Stocu,  Posušju,  Širokom Brijegu, te u Odžaku u koaliciji sa HDZ 1990, gdje smo i dobili načelnika gosp. Dragu Zečevića, jedinog načelnika koji je uspio iz oporbe pobjediti kandidata HDZ-a BiH, naime i u Rami i u Tomislavgradu pobjedili su kandidati koji su bili vlast u tim općinama i u prehodnom mandatu. 

HSP-e je jedina stranka koja je uspijela osvojiti mandate u općinskim vijećima, a da je to uradila bez trošenja novca , dok su sve druge stranke trošile i šakom i kapom, očigledno ne svoj novac, već novac napaćenog i opljačkanog naroda, te možemo konstatirati da je HSP apsolutni pobjednik ovih izbora, ako računamo uložena sredstva po jednom vijećniku. Koristim ovu prigodu da zahvalim našim članovima, braniteljima, umirovljenicima, simpatizerima i volonterima , te posebice hvala našoj mladeži koja je u kampanji uložila ogroman trudi i angažman da bi se ostvarili ovi rezultati, ali čestitam i svim ljudima koji su izašli na ove izbore i glasovali, bez obzira za koju političku opciju.“

O pripremama za izbore u Gradu Mostaru izviješće je podnio glavni tajnik HSP-a prof. Vinko Drinovac koji je iskazao zadovoljstvo dosadašnjim pripremama za izbore te posebice istakao: „ Zadaća koalicije Mostar moj dom koju predvodi HSP-e ima zadaću vratiti nadu i optimizam građanima Mostar i naš je program baš usmjeren na to. Našom kampanjom neće dominirati  teme prošlosti, već  kako pokrenuti gospodarstvo i osigurati budućnost svim mladima u našem gradu, bez obzira na vjeru i nacionalnu pripadnost, te imamo jasnu viziju toga, a građanima Mostara ćemo naš program predstaviti na prvi dan službene kampanje. Očekujemo veliku potporu za naš gospodarski program i vraćanje Grada Mostara njenim građanima iz kanđa uske grupe ljudi iz HDZa i SDA.“

Na samom početku sjednice članovi predsjedništva su minutom šutnje odali počast za sve stradale civile , poginule i nestale hrvatske branitelje grada heroja Vukovara kao i sve žrtve rata u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

                                                                                                                       Predsjednik HSP Nikola Raguž                                                                                                              

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo