Servisne informacije     | 18.11.2020. 14:09 |

U Bosni sutra pretežno oblačno, u Hercegovini umjereno oblačno i sunčano

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 18. novembra (FENA) - Sutra će u većem dijelu Bosne biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima, koja ponegdje može biti i dugotrajna.

U Hercegovini i na zapadu Bosne malo do umjereno oblačno i sunčano. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 0 do 5, na jugu do 9, a dnevna od 8 do 12, na jugu od 13 do 17 stupnjeva.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U kotlinskim dijelovima sa maglom i niskim oblacima. Jutarnja temperatura oko 1, a najviša dnevna oko 11 stupnjeva

Danas je u Bosni bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle i niskih oblaka. U Hercegovini i na zapadu sunčano uz malu oblačnost.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica 0 stupnjeva, Ivan Sedlo 5, Bihać 6, Sanski Most i Sokolac 7, Bugojno 8, Doboj, Drvar, Sarajevo, Srebrenica i Tuzla 10, Banja Luka, Gradačac, Jajce, Zenica i Zvornik 11, Livno 13, Stolac 16, Grude, Mostar i Široki Brijeg 17, Trebinje 18, Neum 19 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'