Bosna i Hercegovina     | 20.11.2020. 10:49 |

Nastavak radova na glavnom desnoobalnom kolektoru u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 20. studenoga (FENA) - Nastavak radova na izgradnji glavnog desnoobalnog kolektora duž Ulice dr. Ante Starčevića u Mostaru planiran je u ponedjeljak, 23. studenoga, a zbog radova doći će do izmjene režima prometa.

Radovi će se izvoditi od kružnog toka kod zgrade "Mljekara" do raskrižja s Ulicom kralja Tomislava na vrhu Avenije, te dalje Rudarskom ulicom do raskrsnice s ulicom Blajburških žrtava, kod Osnovne škole Ivana Gundulića, priopćeno je iz Odjela za urbanizam Grada Mostara.

Sredstva za realizaciju predmetnih radova osigurana su dijelom iz sredstava vodoprivrednih naknada Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), putem Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ-a, zatim Fonda za zaštitu okoliša FBiH te iz proračuna Grada Mostara.

Paralelno s radovima izgradnje glavnog desnoobalnog kolektora odvijat će se i radovi na rekonstrukciji raskrižja Rudarske ulice i Ulice kralja Tomislava gdje će se umjesto postojećeg raskrižja izgradit kružni tok.

Sredstva za ove radove osigurala je Vlada FBiH putem Ministarstva prometa i komunikacija FBiH u iznosu od 500.000 maraka, izvođač radova je HP Investing d.o.o. Mostar, a Nadzorni organ EPTISA u konzorciju s Integra d.o.o. i Enova d.o.o., stoji u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana