Sport     | 20.11.2020. 13:01 |

Crnogorac: Znamo kako trebamo igrati protiv Željezničara

FENA Saopćenje

TUZLA, 20. novembra (FENA) - Fudbalski klub Sloboda sutra nastavlja nastup u m:tel Premijer ligi BiH. U okviru 15. kola Tuzlaci gostiju na Grbavici protiv starog rivala Željezničara. 

Šef stručnog štaba "crveno - crnih" Gradimir Crnogorac, uoči ovog derbija izjavio je da njegove igrače očekuje jedan od najboljih timova u našem prvenstvu.

- U zadnje vrijeme Željezničar igra dobro, ali i mi imamo svoje adute za okršaj na Grbavici. Trenirali smo dobro i spremali se, znamo kako treba igrati protiv njih. Nadamo se da će to biti dovoljno za povoljan rezultat. Igrači su svjesni značaja utakmice i spremni su dati svoj maksimum - kazao je Crnogorac. 

Ekipa Slobode u kompletnom sastavu putuje za bh. prijestonicu. Jedini fudbaler na kojeg stručni štab neće računati je defanzivac Emir Jusić. On je u prošlom meču protiv Mladosti DK dobio treći žuti karton, te propušta derbi na Grbavici, saopćeno je iz FK Sloboda.

Susret Željezničar - Sloboda igra se u subotu, 21. novembra, na stadionu Grbavica s početkom od 15 sati uz direktan prenos na Mojoj TV.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana