Kultura     | 25.11.2020. 11:25 |

'Puna vreća želja' u petak i subotu u Lutkarskom kazalištu

FENA Saopćenje

MOSTAR, 25. studenoga (FENA) - U dvorani Lutkarskog kazališta Mostar, u petak, 27. studenoga u 18 sati i u subotu, 28. studenoga u 11 sati igrat će se predstava "Puna vreća želja", rađena po tekstu Mire Gavrana i režiji Ivana Kristijana Majića.  

 "Puna vreća želja" je nastala u sklopu projekta „IRENE: lnterregional Renewable & ENErgy efficiency  network" odobrenog iz Programa prekogranične suradnje Hrvatska - Bosna i Hercegovina - Crna Gora ‪2014.- 2020.   

Riječ je o predstavi koja za cilj ima razvijanje svijesti o zaštiti okoliša i očuvanju prirode.  

"U šumi, koja je dom životinjama, sve je više smeća. Medo i Zeko navikli su se već na život u svome prljavom domu, pa su se čak počeli i veseliti smetlarskom kamionu koji u šumi istovara smeće – jer tamo lako pronalaze hranu, ostatke medenjaka i mrkve! Njihova prijateljica, djevojčica Irena, dolazi u šumu s pecaljkom u ruci, kako bi ulovila zlatnu ribicu. I životinje se uključuju u lov na ribicu, jer svatko za nju ima jednu želju, koju bi htio da mu se obistini. Kako vrijeme odmiče, želja je sve više, puno, puno više od one poznate tri koliko za svoju slobodu ispunjava ribica. Umjesto pune vreće ostvarenih želja Medo, Zeko i Irena otkrit će da nisu sve želje jednake i da se samo za one prave isplati potruditi", navodi se u opisu predstave.  

U predstavi igraju: Anela Planinić, Tibor Oreč i Ivan Nevjestić. Predstava je prigodna za djecu od 3 godine.  

 Iz Lutkarskoga kazališta mole sve posjetitelje da poštuju epidemiološke mjere pri posjeti kazalištu koje su objavljene na njihovim društvenim mrežama i na ulazu u dvoranu: obavezno nošenje zaštitnih maski, dezinfekcija ruku pri ulasku kao i ostale mjere preventivne zaštite.

Budući da je broj posjetitelja ograničen mole se posjetitelji da osiguraju svoje mjesto rezervacijom na broj telefona ‪036 314 893 svaki radni dan od 9 do 14 sati ili putem naše službene facebook stranice također svaki radni dan od 9 do 14 sati.   

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo