Najave     | 26.11.2020. 14:23 |

Panel diskusija povodom 25. obljetnice Daytonskog sporazuma

FENA Saopćenje

MOSTAR, 26.studenoga (FENA) - Institut za društveno-politička istraživanja (IDPI) Mostar će u petak, 27. studenoga, 12 sati, u Maloj dvorani (amfiteatru) Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru održati treću u nizu panel diskusija povodom 25. obljetnice Daytonskog mirovnog sporazuma.

Krovna tema treće panel diskusije bit će "Dekonstituiranje Hrvata i pretvaranje FBiH u bošnjački entitet" u okviru koje će članovi Stručnog tima IDPI-ja Milan Sitarski i Ivan Vukoja održati uvodna izlaganja "Petritschevi amandmani – bošnjačko preuzimanje DNPFBiH, Predsjednika i Vlade FBiH" (M. Sitarski) i "Legitimnost članova Predsjedništva BiH i slučaj Sejdić-Finci" (I. Vukoja).

Ulaz na panel je slobodan, a broj posjetitelja bit će u skladu s važećim epidemiološkim mjerama.

Panel će biti moguće pratiti i putem interneta na slijedećoj adresi/poveznici: https://www.youtube.com/channel/UCBoXrmXvnvrVlISESbUo_Jw

U prosincu 2020. godine IDPI će organizirati i četvrti, završni panel na kojem će predstaviti svoj Prijedlog izmjena Izbornog zakona BiH koji provodi sve mjerodavne odluke Ustavnog suda BiH i Europskog suda za ljudska prava, najavili su iz IDPI-a.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom