Stranačke aktivnosti     | 26.11.2020. 19:24 |

Priopćenje za javnost GO HDZ-a BiH Mostar

FENA Saopćenje

U nastavku kampanje HDZ BiH predstavili se kandidati s Gradskog područja Jugozapad

Text: Mostar, 26. studenoga 2020.: U nastavku kampanje Hrvatske demokratske zajednice (HDZ BiH) za predstojeće Lokalne izbore 2020, koji će se u Mostaru održati u nedjelju, 20. prosinca 2020., nakon punih dvanaest godina, na Trgu hrvatskih velikana, uz poštivanje epidemioloških mjera svoj program građankama i građanima Mostara predstavili su nositelj Liste HDZ BiH za Gradsko područje Jugozapad Ivan Zelenika i kandidati, a predstavljena je i Gradska lista HDZ BiH za Gradsko vijeće.

Po lijepom jesenjem danu, na Trgu koji je bio prepun Mostarki i Mostaraca nositelj Zelenika i kandidati su se predstavili osobno iskoristivši prigodu za upoznati ih s izbornim programom HDZ BiH koji se zasniva na kvaliteti života svih građana Mostara u uvjetima pandemije COVID-a 19.

Zbog epidemioloških razloga i zdravstvene sigurnosti građana izborna kampanja i u idućim danima i tjednima odvijat će se putem društvenih mreža i digitalnih platformi.

Nositelj liste Ivan Zelenika i kandidati gradskog područja Jugozapad i Gradske liste još jednom su ukazali na važnost izlaska na izbore 20. prosinca i sudjelovanja građana u izboru budućih gradskih vijećnika. 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'