Bosna i Hercegovina     | 27.11.2020. 15:18 |

Uručenjem certifikata završen Napretkov tečaj crtanja i obrade fotografije

FENA Saopćenje

MOSTAR, 27. studenoga (FENA) - Uručenjem certifikata i prezentacijom radova – plakata završen je posljednji, šesti susret besplatnog tečaja crtanja i obrade fotografije kojeg je u proteklih mjesec i pol dana organizirao HKD Napredak-Glavna podružnica Mostar.

Završni susret održan je u četvrtak u prostorijama čitaonice Narodne knjižnice HNŽ-a, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, a od petnaest upisanih polaznika, njih devet uspješno je završilo navedeni tečaj.

Polaznici su na tečaju savladali osnove crtanja i tehnike obrade fotografije kroz više tematskih cjelina, priopćili su organizatori.

Tečaj je vodio mag. grafike i prof. likovne umjetnosti i dizajna Višeslav Lučić, koji je istaknuo kako je, baš kao i polaznici, zadovoljan tečajem jer su svi skupa u kratkom roku i u vrijeme pandemije uspjeli održati sve planirane sate, postavši tako jedan tim grafičkih dizajnera.

Dopredsjednik HKD-a Napredak Miroslav Landeka zahvalio je  Federalnom ministarstvu kulture i športa na kontinuiranoj potpori te Narodnoj knjižnici HNŽ-a i Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače na uspješnoj suradnji, priopćili su iz HKD Napredak-Glavne podružnice Mostar.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Huawei na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru: Inovacije za inteligentniji svijet

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana