Bosna i Hercegovina     | 30.11.2020. 13:32 |

Predsjedništvo HNS-a: Sve aktivnosti usmjeriti ka mostarskim izborima

FENA Saopćenje

MOSTAR, 30.studenoga (FENA) - Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora (HNS) u ponedjeljak je održalo svoju redovitu sjednicu u Mostaru na kojoj su razmatrani rezultati lokalnih izbora i aktivnosti vezane za predstojeće izbore za Gradsko vijeće Mostara.

U radnom dijelu sjednice Predsjedništvo je uz presjek stanja aktualne političke situacije u Bosni i Hercegovini analiziralo i privremene neslužbene rezultate lokalnih izbora koji su održani 15. studenog u Bosni i Hercegovini.

Predsjedništvo je nakon iscrpne analize neslužbenih rezultata lokalnih izbora izrazilo zadovoljstvo postignutim rezultatima koji su ostvarile stranke privržene politici HNS-a, a posebno u onim sredinama gdje je bio organiziran zajednički rad i djelovanje, priopćeno je iz Ureda za informiranje HNS-a.

Na sjednici je pod posebnom točkom dnevnog reda raspravljano o budućim aktivnostima i pripremi za lokalne izbore za Grad Mostar. Razmotrene su i prezentirane daljnje aktivnosti koje će pridonijeti jačanju povjerenja i ostvarivanju zacrtanog izbornog rezultata.

Također, Predsjedništvo je jednoglasno i odgovorno zaključilo kako će sve buduće aktivnosti dužnosnika Hrvatskog narodnog sabora biti isključivo u funkciji postizanja zacrtanog i očekivanog rezultata stranaka Hrvatskog narodnog sabora na izborima za Gradsko vijeće Mostara.

Predsjedništvo HNS-a zakazalo je sljedeću sjednicu za 14. prosinca, na kojoj će se osim završnih izbornih priprema za Grad Mostar, raspravljati i o 25. obljetnici Daytonskog mirovnog sporazuma, navodi se u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana