Sport     | 30.11.2020. 19:36 |

Fudbaleri Slobode na gostovanju kod Širokog pokušat će nastaviti niz bez poraza

FENA Saopćenje

SARAJEVO/TUZLA, 30. novembra (FENA) - Fudbaleri Slobode sutra će na gostovanju u Širokom Brijegu pokušati nastaviti niz od dva meča bez poraza. Nakon remija sa Zrinjskim, na redu je stadion Pecara i meč 17. kola m:tel Premijer lige BiH.

Crveno-crni u ovom susretu neće moći računati na dva kartonirana igrača, Alena Kurtalića i Dženisa Beganovića, a tri žuta kartona zaradio je i šef struke Gradimir Crnogorac.

Umjesto njega, ekipu će s klupe predvoditi Nedim Omerović:

„Ovo je važna utakmica za nas. Oni su u dobrom ritmu, ali i mi. Želimo se s njima nadigravati, probati ostvariti što bolji rezultat. Sigurno nas očekuje težak meč, ali su igrači svjesni toga i dat će svoj maksimum. Šta će nam to donijeti vidjećemo“, objasnio je Omerović uoči sutrašnje utakmice u Širokom Brijegu.

Fudbaleri Slobode su put Hercegovine krenuli dan ranije. Danas su trenirali u Međugorju odakle će se sutra uputiti ka Širokom Brijegu.

Utakmica NK Široki Brijeg - FK Sloboda igra se sutra (utorak, 01. decembar) na stadionu Pecara sa početkom od 17 sati. Ovaj susret u direktnom prenosu će emitirati Arena Sport.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!