Stranačke aktivnosti

Najava za medije HDZ-a BiH

Saopćenje

Poštovana/-i,

obavještavamo Vas da će dr. Dragan Čović,  predsjednik HDZ-a BiH i zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, sastati s dr. Tomislavom Ćorićem, ministrom gospodarstva i održivog razvoja u Vladi Republike Hrvatske u petak, 4. prosinca 2020. godine u Domu HDZ-a BiH u Mostaru, s početkom u 10.00 sati.

Nakon sastanka predsjednika Čovića i ministra Ćorića, uslijedit će sastanak izaslanstva u 10.15 sati.

Uz predsjednika Čovića, sastanku će nazočiti i Darijana Filipović, dopredsjednica HDZ-a BiH i zastupnica u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, dr. Mario Kordić, nositelj liste HDZ-a BiH za Gradsku izbornu jedinicu Mostar i Slaven Zeljko, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar.

Ispred Vlade Republike Hrvatske sastanku će uz ministra Ćorića nazočiti i Luka Burilović, predsjednik Hrvatske gospodarske komore.

Protokol:

10.00 sati - Sastanak predsjednik Čović - ministar Ćorić,

10.15 sati - Sastanak izaslanstva,

10.40 sati - Izjave za medije,

11.00 sati - Početak programa Gospodarski forum, hotel Mostar.

 

Molimo vas, medijski popratite ovaj događaj.

 

NAPOMENA ZA PREDSTAVNIKE MEDIJA:

 

- Fotografi i snimatelji mogu uzeti uvodne kadrove sa sastanka u 10.15 sati uz poštivanje svih epidemioloških mjera, dvorana 2. III. kat.

- Izjave za medije nakon sastanka biti će u Domu HDZ-a BiH, Mostar u 10.40 sati, dvorana 1. III. kat.

 

HDZ BiH

 

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.