Stranačke aktivnosti     | 04.12.2020. 12:23 |

Priopćenje za javnost GO HDZ-a BiH Mostar

FENA Saopćenje

Naslov: Gradski odbor HDZ BiH Mostar se odazvao pozivu za dobrovoljno darivanje krvi

Nakon javnog poziva za dobrovoljno darivanje krvi Odjela za transfuziologiju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, danas je u Domu HDZ-a BiH u Mostaru Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar organizirano dobrovoljno darivanje krvi.

Akciji darivavanja krvi se odazvao predsjednik HDZ BiH Dragan Čović kao kandidati HDZ-a BiH za Lokalne izbore 2020. g. u Mostaru, članovi Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar i članovi temeljnih organizacija.

Dr. Mario Kordić, nositelj liste HDZ-a BiH, ukazao je na važnost dobrovoljnog darivanja krvi jer je čovjek – darivatelj krvi jedini izvor tog lijeka. Svaki je čovjek, kada mu zatreba krv, ovisan samo o dobrovoljnim darivateljima krvi jer krv nije moguće proizvesti na umjetan način. Kako bi se osiguralo kvalitetno, sigurno i brzo liječenje bolesnika potrebno je imati dovoljne količine krvi u pričuvi.

Slaven Zeljko, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar, se zahvalio dobrovoljnim darivateljima krvi koji su se odazvali današnjem pozivu.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'